Pradžia

Dėmesio!

2015-03-10
Svarbi informacija!
Kieno šventės vasarą, prašome užsakymus siųsti nelaukiant sezono įkarščio, nes dėl skubių užsakymų kainos didesnės ir ne viską galima spėti pagaminti. Saldainių užsakymui reikia bent vieno mėnesio iki šventės!!!
Į viršų

Konkursas smaližiams

2015-03-02
Konkursas!
Nesvarbu, ar Jūsų laukia krikštynos, vestuvės, gimtadienis, ar tiesiog norite pasmaližiauti be jokios šventės - dalyvaukite konkurse. Tereikia mūsų FB puslapyje spausti dalintis ir patinka, ir gausite kilogramą šviežutėlių saldainių su Jūsų norimu įpakavimu.
Konkursas vyks iki 2015 m. kovo 15 d. O prizus galėsime įteikti nuo balandžio 5 d., tačiau, jei šventė vyks vėliau, pristatysime pagal Jūsų šventės datą Laimingieji bus du, kuriuos rinksime burtu keliu.
Nuoroda į puslapį ir čia.
 
Į viršų

Krikštynų kvietimai

2015-01-14
Visiems, kas nori pakviesti savo svečius ypatingai! Kaip kvietimą padaryti dar gražesniu? Kokį tekstą parinkti? Viską rasite krikštynų kvietimų puslapyje. Būkite mano krikšto tėveliais!!!
Į viršų

Krikštynų akcijiniai rinkinukai

2014-11-24
Naujo dizaino ir naujos sudėties krikštynų akcijiniai rinkinukai (50 lt):
- 50 vnt. saldainių popieriukų;
- 2 vnt. šampano butelio lipnių etikečių;
- didelis A4 formato sulenkiamas sveikinimų palinkėjimų atvirukas, skirtas rašyti šventės metu.
Taip pat atsirado ir rinkinukai be foto.
Į viršų

Akcija

2014-10-19
Rudenį krenta ne tik lapai!
20 % nuolaida VISOMS šiuo metu siūlomoms prekėms (negalioja saldainiams ir spaudai)! O kalendoriams net 40 % nuolaida!
Akcijos laikas ribotas.
 
Į viršų

Krikštynų sveikinimų – palinkėjmų žurnalas

2014-08-01
Krikštynų sveikinimų – palinkėjmų žurnalas yra šventiškai apipavidalintas ir iliustruotas nuotraukomis storais lapais leidinys. Sukurdami tokią krikštynų dovanėlę, suteiksite linksmų akimirkų šventės metu, nes visi svečiai galės parašyti savo nuoširdžius palinkėjimus bei šmaikščius sveikinimus. O svarbiausia tokio žurnalo paskirtis – išsaugoti nuostabius prisiminimus apie ypatingą Jūsų krikštynų šventę. Daugiau...
Į viršų

Saldžiai ir greitai!

2014-07-21
Šiuo metu renkami skubūs saldainių užsakymai! Paskubėkite!
Į viršų

Nauja krikšto knyga

2014-06-25

Krikštynas 2014 metais pasitinkame atnaujinę krikšto knygos dizainą.

Tai spalvinga informacinė, su daugybe mielų paveikslėlių, vaikučio, tėvų, senelių bei krikštatėvių nuotraukėlėmis, kietais viršeliais įrišta originali knyga, kuri primins ne tik krikšto sakramento suteikimo svarbą, bet ir vaikučio vaikystę. Sukurdami ją suteiksite linksmų akimirkų šventės metu, nes visi svečiai galės susipažinti su svarbiausiais mažylio pasiekimais. O vėliau, pagal knygos faktus, galės tėveliai surengti viktoriną apie mažylio knygoje  minėtus pasiekimus bei reikšimgiausius įvykius. Taip pat svečiai galės rašyti palinkėjimus ir sveikinimus. O svarbiausia knygos paskirtis – išsaugoti nuostabius prisiminimus ateities kartoms.

Į viršų

Saldi naujiena

2014-01-30

Kviečiame iš anksto užsisakyti individualius šventinius saldainius. Užsakymai pavasario ir vasaros sezonui priimami jau dabar, tačiau saldainiukai Jus pasiektų švieži prieš šventę (suderinam pristatymo datą asmeniškai). Užsakymai priimami nuo 1 kg ir siunčiami į bet kurį pasaulio kraštą. Krikštynų saldainių pavyzdžius rasite čia, vestuvių saldainių pavyzdžius rasite čia. Skanaus

Į viršų
Jūs neturite prekių užklausoje.